G-7BYT35YYX8
top of page
Alarm- en Videotoezichtcentrales
Basis-strip-blok.png

Alarm- en Videotoezichtcentrales

Het ministerie van Justitie & Veiligheid stelt vanuit de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (WPBR) strenge eisen aan particuliere alarmcentrales en videotoezichtcentrales. Sterker nog, als alarmcentrale of videotoezichtcentrale ben je verplicht te voldoen aan het certificatieschema CCV PAC of de Europese norm EN50518 alvorens je een vergunning krijgt om een alarm of videotoezichtcentrale te beginnen. Er zijn strikte regels op het ontwerp van een alarmcentrale om de kans op een aanval te verminderen en om eventuele gevolgen van een aanval in te perken. Deze regels zijn aan verandering onderhevig en gebaseerd op wensen vanuit de samenleving in een constant veranderende en steeds complexere wereld. Daarnaast zijn er nog een aantal certificaten waarmee je je als alarm of videotoezichtcentrale kunt onderscheiden van je concurrent, bijvoorbeeld op het gebied van informatiebeveiliging of business continuity. 

 

Protify is DE samenwerkingspartner voor alarm- en videotoezichtcentrales. We bieden projectmanagement voor de (ver)bouw van bestaande en nieuwe alarmcentrales. Wij begeleiden het bouwproces en zorgen ervoor dat de alarmcentrale voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Daarnaast helpen we met het beveiligingsplan van alarmcentrales en ondersteunen we in processen. Doordat we jarenlange ervaring hebben in dit vakgebied, weten we wat de beste manier is om de processen in te richten. We adviseren en helpen je met het doorvoeren van de best passende oplossing.

 

Naast begeleiding bij (ver)bouw van alarm- en videotoezichtcentrales ondersteunt protify ook bij het opzetten en implementeren van het managementsysteem, zoals geëist in de EN 50518:2019 versie  

Waarom kiezen voor Protify? 
  • ​Jarenlange ervaring;

  • Persoonlijke betrokkenheid van onze consultants;

  • Duidelijke taal en documentatie;

  • Iedere opdracht is voor ons maatwerk.  

CONTACT

Je bent in goed gezelschap

trigion-logo-klm-unie.png
unnamed.jpg
Stanley2_edited.jpg
Verisure.jpg
Unknown.png

Relevante blogs

bottom of page