Bouwplaatsbeveiliging

BRL-K21024

Diefstallen, inbraken en vandalisme op bouwplaatsen zorgen voor grote schades. Niet alleen materiële schade, maar ook schade als gevolg van het tijdelijk stopzetten van de werkzaamheden. Om deze schades te voorkomen worden de bouwplaatsen voorzien van (inbraak)beveiliging volgens de norm BRL-K21024. Deze norm voor bouwplaatsbeveiliging, omschrijft het proces volgens de eisen die gesteld zijn vanuit de BRL. Daarnaast zijn er aanvullende wensen/eisen in opgenomen, die zijn gesteld door de afnemer en/of verzekeraar.

 

Met het beveiligen van de bouwplaats kunnen inbraken en vandalisme snel worden opgemerkt. Door de inzet van camera’s en infrarood melders wordt er melding gedaan bij een centrale. Hier wordt vervolgens bepaald of het gaat om een echt alarm en, indien wenselijk, actie ondernemen.

 

De consultants van Protify zetten hun kennis en ervaring in, om bedrijven te helpen bij de certificering. Wij kunnen op basis van jouw situatie een advies uitbrengen waarin staat omschreven waar het bedrijf aan moet voldoen. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

 

Follow us:

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon