G-7BYT35YYX8
top of page
Managed Services
Basis-strip-blok.png

Managed Services

Met de Managed Services neemt Protify werk uit handen. Met dit servicecontract ondersteunt Protify na het behalen van certificeringen met het onderhouden van het managementsysteem. Zo monitort Protify de maandelijkse voortgang en ondersteunt Protify bij de (verplichte) taken zoals vastgelegd per norm of certificatieschema. Minimale tijd en inzet voor de organisatie en geen stress en werkdruk vlak voor een volgende audit omdat je alles verspreid over het jaar.

 

Binnen de Managed Services ondersteunt Protify bij;
  • Het uitvoeren van de verplichte interne audits.

  • Ondersteuning bij surveillance (opvolg) audits per certificatieschema of norm.

  • Aanpassingen in- en aanvullingen op de documentatie die nodig zijn voor het voldoen aan de eisen uit de verschillende normen/standaarden en het behouden van certificatie.

  • Het monitoren en, daar waar nodig is, bijsturen op de uitvoering van de taken gerelateerd aan het managementsysteem

  • Coachen van de verantwoordelijken binnen de organisatie.

  • Gedurende het jaar is er continu gelegenheid tot het stellen van vragen ten aanzien van de certificatieschema’s, de implementatie en de certificering.

ProActive Compliance Tool

Onderdeel van de Managed Services is de ProActive Compliance Tool (PCT). Met deze tool kunnen klanten op een gemakkelijke manier processen beheersen die nodig zijn om te blijven voldoen aan de certificatie eisen en/of interne compliance standaarden. De tool wordt voor iedere klant persoonlijk ingericht door onze ervaren consultants. Lees hier alles over de PCT. 

 

Meer weten over onze Managed Services? Bel met één van onze consultants.

bottom of page