G-7BYT35YYX8
top of page
Laptop%20Writing_edited.jpg
Basis-strip-blok.png
  • protify

Chiel van Dijk, Compliance Consultant

Bijgewerkt op: 4 okt. 2021


Begin 2019 hebben we versterking gekregen van consultant Chiel. Chiel heeft in 2017 zijn studie Security Management afgerond. Deze studie is gericht op de bescherming van organisaties tegen kwaadwillende intenties als; cybercrime, fraude, vandalisme, diefstal e.d. De studie heeft een sterke bedrijfskundige basis naast vakken als risicomanagement, fysieke beveiliging, cybersecurity en rechten.


Onderdeel van de studie was een stage bij Alliander, waar Chiel werkte aan een informatiestroom ter bevordering van de fysieke beveiliging op de locaties. Chiel is afgestudeerd bij de RDW, waar hij een volwassenheidsmodel heeft ontwikkeld voor een security organisatie. Hiermee konden zij organisatie breed sturen naar een security- risk managementsysteem.


Na zijn studie is Chiel gestart bij een trainingsbureau op het gebied van gedragsprofilering in het veiligheidsdomein. Daar heeft hij gewerkt aan projecten voor de politie, marechaussee, gemeentelijke boa-organisaties en particuliere beveiligingsorganisaties.


"Met het juiste advies bedrijven verder helpen, dat is voor mij de belangrijkste factor."

In januari is Chiel gestart bij Protify. Hij kijkt enorm uit naar het werken in het vakgebied security- risk management. in de toekomst wil Chiel zich gaan richten op het adviseren van organisaties in onder andere informatiebeveiliging, security- risk management en compliance vraagstukken. Hij zegt: "Met het juiste advies bedrijven verder helpen, dat is voor mij de belangrijkste factor."

 

Chiel is op zoek naar een collega, bekijk hier onze vacatures. Ben jij de topper die wij zoeken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. ​


Comments


bottom of page