G-7BYT35YYX8
top of page
Laptop%20Writing_edited.jpg
Basis-strip-blok.png
  • protify

Danielle de Vaal, Project Operations Manager

Bijgewerkt op: 21 feb. 2022


Danielle is de spin in het web van Protify. Als daadkrachtige en pragmatische project en operations manager zorgt ze ervoor dat alle processen goed lopen. In deze rol heeft ze ook contact met alle klanten van Protify. ‘Can do’ is her middle name. Ze draait haar hand niet om voor een groot en ingewikkeld vraagstuk en beantwoord graag al je vragen. Als vraagbaak coacht ze ‘haar’ enthousiaste team in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Haar grootste uitdaging waar ze tegelijk heel blij van wordt? Klanten helpen door hele complexe vraagstukken te vertalen naar begrijpbare oplossingen om zo tot het gewenste resultaat te komen. "Bedrijven verder helpen bij vraagstukken waar ze zelf vastlopen, daar krijg ik energie van." Maar vooral ook het team helpen om te groeien en te ontwikkelen.


Voordelen van het werken bij Protify

Werken binnen een enthousiast team met veel kennis en voor leuke klanten is voor Danielle één van de grootste pluspunten van werken bij Protify. "Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief voor iedereen in het team. Er wordt vaak hard gewerkt, maar er wordt net zo hard, dan niet harder lol gemaakt en gelachen met elkaar".


Danielle is trots op het feit dat ze met Protify bedrijven echt verder helpen. "Het is niet alleen een certificaat behalen, maar we helpen bedrijven ook om het managementsystemen te integreren binnen hun bestaande bedrijfsvoering. Maar ook wat we in korte tijd aan veel mooie opdrachten hebben gewerkt. We zijn immers nog een jonge organisatie".


"Bedrijven verder helpen bij vraagstukken waar ze zelf  vastlopen, daar krijg ik energie van."

Danielle heeft haar sporen als projectmanager ruimschoots verdiend. Voordat ze aan de slag ging bij Protify werkte ze ruim 10 jaar bij grote internationale digitale bureaus.


In haar vrije tijd probeert ze haar conditie op pijl te houden tijdens een rondje hardlopen en te ontspannen bij yoga. Maar het allerbelangrijkste zijn haar twee kids. Wist je trouwens dat Daniëlle de vrouw van is ;-).

 

Danielle is op zoek naar een nieuwe collega, bekijk hier de vacatures. Ben jij de topper die ze zoekt? Neem dan contact met haar op voor een vrijblijvend gesprek. ​

​​​​

Commenti


bottom of page