G-7BYT35YYX8
top of page
Laptop%20Writing_edited.jpg
Basis-strip-blok.png

Naomi Erol, Compliance Support

Bijgewerkt op: 4 okt. 2021


We hebben in november 2020 weer een nieuwe collega mogen verwelkomen, Naomi. Zij is afgestudeerd op Integrale Veiligheidskunde bij Protify. Haar focus ligt vooral op het samenbrengen van kwaliteitsmanagement en veiligheid. Tot die tijd helpt ze ons met compliance vraagstukken als compliance support medewerker.


Veiligheid is Naomi niet vreemd. Veel van haar familieleden werken in de veiligheidssector en zelf wilde ze al van jongs af aan bij de recherche. Het was dan ook een logische keuze om de studie Integrale Veiligheidskunde bij Inholland te gaan doen. Met deze studie word je opgeleid om beleid te maken, risicovolle situaties te controleren of met crises om te gaan.


Tijdens haar studie is ze in aanraking gekomen met wet- en regelgeving rondom veiligheid. Ze was toen nog niet bekend met deze tak van veiligheid, maar juist normen en processen vindt ze nu heel interessant. Vooral kwaliteitsmanagement springt eruit voor haar. Dit in tegenstelling tot veel van haar medestudenten, die bijvoorbeeld fysieke veiligheid veel interessanter vinden. Zij ziet met name een uitdaging in het samenbrengen van kwaliteitsmanagement en veiligheid.


Werken en afstuderen bij Protify


Naomi is afgestudeerd bij Protify. Als tweedejaars student had ze Protify al voorbij zien komen en bedacht dat dit wel eens de plek voor haar zou kunnen zijn. Ze is dan ook heel blij dat ze hier uiteindelijk terecht is gekomen. Al voor haar afstuderen in februari 2021, is ze al begonnen als compliance support medewerker. Wij kunnen haar hulp goed gebruiken, en zij kon niet wachten om aan de slag te gaan.


"Ik zie een uitdaging in het samenbrengen van kwaliteitsmanagement en veiligheid."

Dat Naomi enthousiast is blijkt wel uit wat ze voor haar medestudenten en school doet. Zo is ze lid van de activiteitencommissie van haar studie, waarmee ze onder andere gastcolleges en werkveld bezoeken helpt organiseren. Bijvoorbeeld het werkveldbezoek naar het detentiecentrum van Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast is ze lid van het promo team. Op open dagen vertelt ze over haar studie, haar afstudeerrichting mainport en veiligheid en geeft ze rondleidingen.


Naast haar studie en werk, sport Naomi veel. Ze doet aan fitness, en houdt ervan een uitdaging aan te gaan met krachttraining. Als ze niet in de sportschool staat, is ze waarschijnlijk ergens op een festivalterrein te vinden. En een mooie reis maken doet ze ook graag. Afgelopen zomer is ze naar Thailand geweest, en ze is nu aan het kijken waar ze volgend jaar heen wil. Wij gaan er in ieder geval vanuit dat het een welverdiende vakantie gaat zijn, ter afsluiting van een mooie afstudeerstage.

 

Lijkt het jou ook leuk om te werken of stage te lopen bij Protify? Bekijk dan onze vacatures hier.

Comments


bottom of page