Laptop%20Writing_edited.jpg
Basis-strip-blok.png
  • Protify

Rachèl van der Veen Office ManagerSinds 1 januari 2022 is Rachèl van der Veen office manager bij Protify. Eigenlijk dekt de functie de lading niet, want Rachèl richt zicht op verschillende taken van marketing, offertes, CRM, HRM tot aan support voor de ProActive Compliance Tool. Zij is een echte aanpakker en houdt ervan te worden uitgedaagd. En dat wordt zij, ze is nieuw in de wereld van certificering en compliance. Nadat zij elf jaar lang werkte bij een juwelier, is het een hele omslag.


Rachèl heeft net haar eerste week bij Protify achter de rug. ‘Wat een enorme omslag, na elf jaar heel praktisch gewerkt te hebben, doe ik iets totaal anders. Alle informatie is nieuw en ik kan mijn hoofd weer echt gebruiken. Dat kost veel energie, maar dat geeft het ook.‘ Wat haar direct is opgevallen, is dat iedereen bij Protify echt hart voor de zaak heeft en iedereen gelijk is. Dat vind ik mooi, we streven hetzelfde doel na, een hecht team en het leveren van een goede dienst. Naast momenten van volledige concentratie is er ook ruimte voor lol. Nu al is geen enkele dag voorspelbaar en dat past goed bij haar. Protify is blij met de ondersteuning van Rachèl op de verschillende vlakken en merken nu al, juist doordat zij uit een andere wereld komt, ze de zaken met een frisse blik bekijkt.


Brede oriëntatie

Rachèl heeft een opleiding marketing en communicatie in Utrecht afgerond, waarvoor zij verschillende stages heeft gelopen. Zij heeft hier kennis opgedaan op het gebied van schrijven, zoals persberichten en het redigeren van teksten, maar ook het uitvoeren van marktonderzoeken. Na haar opleiding ging zij eerst parttime en daarna fulltime aan de slag bij de juwelier, waar zij vrijwel elf jaar heeft gewerkt. Zij heeft zich hier steeds verder kunnen ontwikkelen en geleerd hoe om te gaan met verschillende mensen en situaties. In deze tijd heeft zij nog een uitstapje gemaakt naar een bedrijf dat video’s produceerde voor catwalk shows en in de buitendienst gewerkt voor een dochteronderneming van RTL Nederland. Toch merkte zij dat deze wereld niet helemaal bij haar paste.


“Echt hard werken en veel aanpakken dat zit in mijn DNA.”


In haar vrije tijd staan voor Rachèl haar tweeling, familie en vrienden met stip op één. Ook gaat zij graag naar Bonaire, om echt te genieten van de warmte, de ongedwongen sfeer en het onthaasten. Hier in Nederland moeten we al zo veel. Deze verzorgde modieuze dame heeft ook een stoere en sportieve kant. Ze houdt van snowboarden en op haar longboard met haar tweeling naar het park te gaan. Ook heeft zij vanaf jongs af aan geturnd, waar zij door haar lef en kracht, sprong en de brug tot haar specialiteiten mocht benoemen. Maar wil je haar echt gelukkig krijgen? Geef haar dan een kaasplankje, een glas goede rode wijn vergezeld door vrienden of familie! Proost!


Lijkt het jou ook leuk om bij Protify te werken?

Houd onze vacatures in de gaten of neem contact met ons op.