Laptop%20Writing_edited.jpg
Basis-strip-blok.png
  • Protify

Serena de Boer- Compliance Consultant

Bijgewerkt op: okt 4


Serena werkt sinds augustus 2021 als Risk, Compliance en Security Consultant bij Protify. Zij kan zich als geen ander verplaatsen in de klanten van Protify, omdat zij zelf klant is geweest van Protify in haar rol als kwaliteitsmanager bij een particuliere alarmcentrale. Serena wil graag haar eigen ervaring ook toepassen op klanten, zij gaat voor een 9 en niet een 8,5. Ze wil klanten verder helpen, met hen meedenken en adviseren.


Serena heeft meer dan 10 jaar ervaring in de beveiligingswereld en diverse opleidingen gedaan op het gebied van Beveiliging en Projectmanagement. Zij is doorgegroeid van Centralist, naar Coördinator Beveiliger tot aan Kwaliteitsmanager met daarnaast de verantwoordelijkheid voor o.a. twee teams. Zij ontdekte steeds meer hoe leuk kwaliteitsmanagement en certificeren is.

Doordat zij zelf klant is geweest van Protify en door hen volledig is meegenomen in kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en certificering, kan zij niet wachten om voor én met haar klanten aan de slag te gaan op dit gebied. Serena laat haar klanten graag de andere kant zien van de stoffige norm. Namelijk dat het voor jou als bedrijf vruchten kan afwerpen.


"Ik laat klanten graag de andere kant zien van de stoffige norm."


Voor Serena voelde haar ontvangst bij Protify als een warm bad en heeft het ‘er samen voor gaan’ gevoel al direct ervaren. Zij wil bij Protify haar kennis nog verder verdiepen op het gebied van kwaliteitsmanagement, certificeren en informatiebeveiliging.Van Paardenhouderij naar Security

Het leuke is dat Serena haar carrière in een hele andere hoek is gestart, zij heeft namelijk de opleiding Paardenhouderij gedaan. Waarna zij ruim een jaar voor zichzelf aan de slag gegaan is met een trainingsstal, waarbij zij jonge paarden africhtte en les gaf. Ondanks dat zij hier veel plezier in had, besefte zij dat haar toekomst elders lag. Haar keuze viel op de Politie, ondanks dat zij de volledige screening had doorlopen, was er destijds een vacaturestop en is zij zo in de beveiligingswereld terecht gekomen.


Serena is een echt familiemens. Waarbij haar dochter van bijna 5 zeker met stip op één staat. Ze brengt zo veel mogelijk tijd door met haar en doen samen leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een K3 concert bezoeken. Verder gaat zij graag met vriendinnen naar de film, uit eten, het terras of naar het strand.