Protify ISO 27001 Gecertificeerd
Basis-strip-blok.png

Protify ISO 27001 Gecertificeerd

Protify is al een aantal jaar gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001 normering. Deze zomer heeft de jaarlijkse ISO 27001 opvolg audit plaatsgevonden. ISO/IEC 27001, onderdeel van de ISO/IEC 27000-serie, is de internationaal erkende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Het definieert de eisen die worden gesteld aan de beveiliging van alle vertrouwelijke informatie  binnen organisaties.

 

Met de certificering laten wij zien dat we voldoen aan de eisen die voor klanten belangrijk zijn. Intern heeft de certificering ook voordelen. Alle procedures zijn helder gedocumenteerd en iedereen weet wat er van hem verwacht wordt.

Protify is dé partner voor certificering en expertise op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatie(beveiliging) en risicomanagement. Wij nemen werkzaamheden uit handen en  vereenvoudigen de informatie voor organisaties bij verplichte certificatie.

Onze betrokken consultants hebben veel kennis en ervaring en zijn op de hoogte van alle regels. Voor iedere vraag is er een op maat gemaakt programma. Van advies tot begeleiding en uitvoering. Meer weten over wat wij voor jou kunnen  betekenen?

Neem contact met ons op.

BC Certified logo_ISO 27001-2017 RVA_zwa