G-7BYT35YYX8
top of page
Security consultancy
Basis-strip-blok.png

Security consultancy

Risicomanagement staat bij veel bedrijven steeds hoger op de agenda. Het beheersen van risico’s is van groot belang.


Protify ondersteunt opdrachtgevers op praktische wijze met het beheersbaar maken en houden van dreigingen, zoals onbevoegd en bevoegd handelen. Deze dreigingen kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor de rentabiliteit, continuïteit en reputatie van een organisatie.

 

Wij bieden een systematische aanpak om tot een goed risicobeheersingsmodel te komen. Protify voert een risicoanalyse uit en beoordeelt op deze manier de bestaande situatie. Met een risicoanalyse stellen wij vast of de combinatie van organisatorische-, bouwkundige-, elektronische-, en informatiebeveiligingsmaatregelen (OBEI) op de juiste manier zijn toegepast.

 

Daarnaast verzorgt Protify compliance audits. Deze audits zijn erop gericht om vast te stellen of een bedrijf aan de voorgeschreven normen en/of regelgeving voldoet. 

IT Security Services

Met de groei van digitale IT-mogelijkheden, neemt ook de kans op incidenten toe. In- en externe dreigingen van IT-infrastructuren zijn aan de orde van de dag. Eén zwak punt in de beveiliging van een netwerk kan een organisatie al dagen platleggen, bijvoorbeeld door een hack van gevoelige bedrijfsinformatie. Het beveiligen van een bedrijfsnetwerk én het voorkomen van mogelijke incidenten kan dan ook veel kosten besparen. Wij bieden bedrijven inzicht in de risico's ten aanzien van informatiebeveiliging.

 

Protify is sparringpartner als het gaat om het treffen van preventieve maatregelen ter verbetering van beveiligingsoplossingen. 

 

De juiste IT-infrastructuur helpt niet alleen gevaarlijke zaken buiten een organisatie te houden. Alleen de keuze voor de juiste IT-beveiligingsoplossing is in deze tijd niet voldoende. Door regelmatig samen te kijken naar de security policy en de implementatie van getroffen beheersmaatregelen, vermindert het risico aanzienlijk. Protify heeft veel ervaring met het opstellen van informatiebeveiligingsbeleid en biedt een compleet pakket aan oplossingen.

Protify kan jouw bedrijf ook ondersteunen bij het uitvoeren van de verplichte vulnerability scans zoals verplicht gesteld in EN 50518 en de AVG.

bottom of page