G-7BYT35YYX8
top of page
Laptop%20Writing_edited.jpg
Basis-strip-blok.png
  • Foto van schrijverProtify

Eveline van Dijk- Risk & Compliance Consultant

Bijgewerkt op: 15 feb. 2023Sinds 1 februari is Eveline gestart als Risk & Compliance Consultant bij Protify. Ze is een jonge dame met een brede interesse. Na haar studie Internationale betrekkingen en internationale organisatie heeft zij de Master Crisis & Security Management afgerond. Daarna heeft zij diverse functies vervuld bij haar vorige werkgever en nu verheugt zij zich erop klanten te helpen met haar analytische blik. Zij maakt privé plannen voor haar volgende hike vakantie naar Kirgizië.


Achtergrond Eveline: gevechten vinden steeds meer online plaats

Eveline startte in 2014 haar studie Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie, gevolgd door een master Crisis en Security management. Het veiligheidsaspect trok haar erg aan, politiek is onlosmakelijk verbonden met (online) veiligheid: ‘Ondertussen is een gevecht zich niet meer alleen met geweren, maar juist ook online.’ geeft Eveline aan.

Eveline wil dat de wereld veiliger en bewuster wordt, dat kun je alleen doen als begint met grip op je eigen organisatie. ‘Je kan de wereld wel willen redden, maar je bent geen superman. Door bedrijven te helpen, kan ik mijn steentje bijdragen.’


Je kan de wereld wel willen redden, maar je bent geen superman. Door bedrijven te helpen, kan ik mijn steentje bijdragen.

Na haar studies begon Eveline haar traineeship bij Motiv Academy. Een bedrijf dat bruggen bouwt tussen jong afgestudeerden en de vraag vanuit het bedrijfsleven, om hen voor te bereiden op een cybersecurity carrière. Zij behaalde hier verschillende certificaten, zoals ISO27001, Certified Ethical Hacking en GIAC Security Essentials. Ze heeft hier verschillende afdelingen gewerkt en is daarna aan de slag gegaan als Incident en Problem manager. Zij keek hoe het proces verbeterd kon worden, om herhaling van incidenten te voorkomen.


Focus op ISO 27001

Eveline kwam in gesprek met Danielle (de Vaal), dit voelde meteen heel goed. Zo goed, dat zij zich nu onderdeel van Protify mag noemen als Risk & Compliance Consultant, waar zij zich eerst vooral op ISO 27001 zal richten.

Eveline voelt zich meteen thuis, er wordt hard gewerkt in een open sfeer en er is ruimte voor gezelligheid. ‘Juist doordat we een klein team zijn, is er echt de ruimte om mee te denken en te vragen waarom iets is gedaan. Dat vind ik belangrijk. En het is mooi te zien hoe trots de mensen zijn op hun producten.‘ Zij merkt nu al dat Protify gedreven is, om echt verschil te kunnen maken bij hun klanten op een persoonlijke manier.

Over een paar maanden wil zij haar klanten echt kunnen helpen en zaken slimmer oplossen. Zodat zij verschil kan maken voor haar klanten en dat Protify blij is haar te hebben aangenomen.


Eveline woont net samen met haar partner, kat en Roemeense hond. Graag wandelt ze samen met haar hond in de natuur, in de zomer het liefst in de bergen, daarom staat Kirgizië bovenaan op de verlanglijst voor haar volgende avontuur. Hiernaast speelt ze graag bordspellen en test ze graag nieuwe gerechten en recepten.


Wil jij ook als consultant bij Protify aan de slag?

Houd onze vacatures in de gaten of neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


Комментарии


bottom of page