G-7BYT35YYX8
top of page
Laptop%20Writing_edited.jpg
Basis-strip-blok.png
  • Foto van schrijverProtify

Jean Ahmad- stagiaire Security ManagementJean Ahmad is eind 2021 augustus als stagiair begonnen bij Protify, zij houdt zich bezig met het toepassen van het volwassenheidsmodel binnen de ISO 27001 norm voor Informatiebeveiliging. Jean is een jonge dame met een missie, die al snel wist dat zij zich graag met crisismanagement, terrorismebestrijding en informatiebeveiliging wilde bezighouden. Daarom koos zij voor de HBO- opleiding Security Management. Daarnaast kan ze ook nog dansen, piano spelen, liefst Einaudi, en doet ze fanatiek aan karate.


Jean keek op jonge leeftijd graag naar airport securityprogramma’s en kreeg daardoor interesse voor de douane. De interesse groeide verder uit naar veiligheid en mensen; zij wil graag het kwade weghalen. Een mooi streven.


Het volwassenheidsmodel binnen ISO 27001

Om invulling aan haar derdejaars stageopdracht te geven, heeft zij zich gericht op het toepassen van het volwassenheidsmodel binnen ISO 27001 voor Protify. Daarnaast houdt Jean zich bezig met processen voor klanten, werkt zij mee aan de ProActive Compliance Tool en doet zij veel nieuwe informatie en kennis op. Bij Protify krijgt zij nu al meer insights en toepassingen mee, doordat zij nu echt kan meekijken, leert zij er echt wat van, dat haal je niet uit een boek of van het internet. Zij verheugt zich er nu al op een keer mee te gaan naar een audit.

Jean valt het op dat Protify echt de klanten helpt en motiveert om de certificeringsprocessen op te pakken, te implementeren in eigen plannen. En dat er veel meer wordt gedaan, dan zij had verwacht, wij willen het proces echt gemakkelijker maken voor de klant én leuker!


“Ik ben super blij met mijn stageplek!”


Naast haar fulltime stage bij Protify brengt Jean graag tijd met haar vriendinnetjes door. Ook houdt zij van muziek, zij speelt piano, waarbij de wat moderne klassieke muziek haar voorkeur heeft en dan met name Einaudi. Ook zingt en danst zij graag en doet zij fanatiek aan karate.

Eind januari 2022 zal Jean haar stageopdracht van 20 weken afronden, maar ze heeft nu al ontdekt dat zij dan graag nog een steentje bij wil dragen. Wellicht door ondersteuning te bieden bij de support. Want Jean is heel duidelijk: “Ik ben superblij met mijn stageplek!


Ben jij ook op zoek naar een leuke en veelzijdige stageplek net als Jean?

Neem dan contact op met Danielle de Vaal.


Kommentare


bottom of page