G-7BYT35YYX8
top of page
Laptop%20Writing_edited.jpg
Basis-strip-blok.png
  • protify

Tim Kemper, Compliance ConsultantTijd voor een kennismaking met Tim, Compliance Consultant bij Protify. Deze betrokken enthousiasteling is één van de eerste teamleden van Protify. Hij is het vaste aanspreekpunt voor klanten als ASB Security, Curasoft, INTUO en Xiphos. Tim kun je in zijn vrije tijd vinden in of op het water, hij zwemt en zeilt graag.


Tim's grootste uitdaging in het werk? "Bedrijven overtuigen van het belang van de inrichting van informatiebeveiliging binnen de gehele organisatie, niet alleen voor de ICT. In eerste instantie vinden bedrijven dit vaak een lastig onderwerp en de benodigde cultuurverandering kost vaak moeite. Als ik zie dat de klant het begrijpt en inziet waarvoor hij het doet, dan is mijn doel geslaagd." Tegelijkertijd wordt Tim heel blij als klanten tevreden zijn over het resultaat en certificering behaald of behouden wordt. "Zeker als er een partnership ontstaat, omdat de begeleiding naar certificering over gaat in managed services, waarbij wij klanten blijven ondersteunen."


"Als ik zie dat de klant het begrijpt en inziet waarvoor hij het doet, dan is mijn doel geslaagd."

Ruimte voor eigen inbreng


De mogelijkheid om veel interessante projecten uit te voeren bij bijzondere bedrijven noemt Tim als één van de voordelen van werken bij Protify. Net als de vrijheid die hij krijgt om zelfstandig te werken, de ruimte voor eigen inbreng en het werken in een klein team.

 

Meer weten over werken bij Protify of de openstaande vacatures? Bekijk onze vacatures hier.

​​​​

Comments


bottom of page