Kwaliteitsmanagement ISO 9001
Basis-strip-blok.png

Kwaliteitsmanagement

ISO 9001

De ISO 9001 is de meest ingezette internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt vaak gevraagd door klanten of bijvoorbeeld bij aanbestedingen. De norm beschrijft waar een goed kwaliteitsmanagementsysteem aan voldoet. Daarbij helpt het organisaties om kwaliteitsmanagement stapsgewijs te implementeren en te onderhouden.

 

Het implementeren van ISO 9001 in een organisatie biedt veel voordelen:
  • Het opzetten van een goede interne organisatie- en communicatiestructuur

  • Inzicht in de eisen van de verschillende belanghebbenden die belangrijk zijn voor de organisatie, wat als basis dient om goede beslissingen te nemen

  • Tijdig in kaart brengen van risico’s en kansen en daarop inspelen

  • Interne processen helder hebben voor iedereen en verbeteren waar dat kan

  • Voldoen aan de eisen van klanten en daarmee klanttevredenheid verhogen.

 

Een kwaliteitsmanagementsysteem helpt met het vaststellen waar verbetering mogelijk is wat de kwaliteit van het product of de dienst ten goede komt. En dat is toch wel het belangrijkste doel van een kwaliteitsmanagementsysteem: het continu verbeteren van de eigen organisatie.

Wat doet Protify

Protify neemt werkzaamheden uit handen en vereenvoudigt de informatie wanneer je ISO 9001 wilt implementeren binnen de organisatie. Wij bouwen samen met je het kwaliteitsmanagementsysteem op en ondersteunen de kwaliteitsmanager waar nodig. We documenteren alles wat nodig is, maar maken geen wollige verslagen. We stellen beleidsdocumentatie op waar je daadwerkelijk iets aan hebt, zodat je daarna zelf verder kunt.

 

Snel aan de slag om binnen enkele maanden gecertificeerd te worden? Onze betrokken consultants hebben veel kennis en ervaring en zijn op de hoogte van alle regels. Voor iedere vraag is er een op maat gemaakt programma. Van advies tot begeleiding en uitvoering.

 

Meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  Neem vrijblijvend contact met ons op. ​

Wil je meer informatie?

Onze ervaren consultants helpen je graag. 

Relevante artikelen